Mental bouncer

Raggmail:
Hej, jag är ny på denna sida o kollade igenom lite bilder och de va så jag hittade till dig. Du har riktigt fina bilder och jag gillar verkligen din stil!
Jag är ganska säker på min läggning vilket är hetero, men tänder ändå på dina bilder. Vet inte hur de kommer sig. Tänkte ta chansen nu att fråga en person som är tvåkönad. Är du man från början?
Jag är rätt experimentell av mig, för jag är ju trots allt bara 19 och undrar mycket om min sexualitet och försöker hitta min egen väg.
Jag har aldig pussat eller haft något intimt med en kille. Men jag tänder verkligen på dina bilder.
Skulle gärna vilja ta chansen om den kom att tex ha sex med en shemale, skulle va ganska intressant och lärorikt. Hade nog öppnat många dörrar med tanke på att jag blir lite tänd på bögsex men de känns så fel på något sett. Tror att en shemale som ser ut som en tjej skulle kunna släppa spärren av rädslan.. fast man vet aldrig om man inte prövat :)

Skulle vara kul att höra från dig :)

Svar:
Hejhej!

Japp, sk shemales är alltid födda med snopp. Eftersom transsexualism är medfött så skulle jag inte säga att jag varit “man” dock. Hjärnan är kvinnlig rent biologiskt, men könsorganen matchar inte. Så det blir en mysko blandning. ;P

Är tyvärr inte intresserad av att agera bouncer för folks mentala garderober. Det ger liksom inte mig så mycket. :P

Vänligen
Hanna

Signatur: gothbarbie

Fler raggmail från samma signatur:

This entry was posted in Snusk and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>