Vad har vi psykologer till?

Det här är egentligen en presentation och inte ett riktat raggmail, men det är väldigt kul ändå!

Så beskriver jag mig själv:

som person är jag en smart, rolig, glad, ambitiös, motiverad, generös, romantisk, jordnära, utåtriktad, öppen, lojal, social, hjälpsam, omtänksam, empatisk, kreativ, optimistisk, spontan, ärlig, trevlig, varmhjärtad tjej.

mina intressen är resa, festa, shoppa, träna, dansa, umgås med vänner/släkt

Följande borde min partner veta om mig:

jag heter [namn borttaget] jag är en glad trevlig snäll tjej på 21 år som bor i [stad borttagen] jag kommer ifrån mellanöstern och är kristen katolik mitt stjärntecken är Väduren nu när du vet lite om mig hoppas jag du hör av dig och skriver några rader ser fram imot det ska försöka svara på alla meddelanden jag får jag är inte inne här så ofta eftersom jag jobbar och pluggar jag har tyvärr inte tid att vara aktiv på nätet så jag loggar väl in då och då

söker seriöst långvarigt förhållande han måste va seriös, ärlig, rolig, öppen, charmig gentleman som bjuder på sig själv och inte tråkig! jag bor centralt i city studerar till läkare plastikkirurg jag ska köpa min egen klinik har egna företag salong och klädbutik i sthlm

Musiksmak Hiphop, R’n'B, Soul, House, Dancehall, Reggaeton, Reggae

Nej! jag gillar inte rock och skrik jag får ont i öronen av det man kan bli döv och öronen blöder när man lyssnar på sånt det är inte musik bara ignoranta amatörer som inte kan sjunga så dom skriker istället allt vad dom har för att ta ut sin ilska/aggression så att dom dagen efter blir hesa vad kallar man detta?…JAG UNDRAR VAD VI HAR VÅRA SVENSKA PSYKOLOGER TILL FÖR EGENTLIGEN när ett sådant problem uppstår

DU SOM ÄR FAKE OSERIÖS LÖGNARE OÄRLIG INGEN BILD OCH BARA SKA LEKA MED MINA KÄNSLOR/HJÄRNA HAR INGEN TING PÅ MIN SIDA ATT GÖRA GÖR DIG INTE BESVÄRET ATT SKRIVA TILL MIG DÅ

MSN, FB, OCH MITT MOBIL NUMBER FÅR DU ALDRIG SÅ SLUTA TJATA! GNÄLL LEDER INGENSTANS DET HJÄLPER INTE HAR INTE DIN MAMMA LÄR DIG DET? DET MÄRKS, DU BORDE LÄRA DIG DET. DU SKA VISA KVINNAN RESPEKT OCH ÄLSKA HENNE SOM HON ÄR OCH INTE SOM DU VILL ATT HON SKA VARA

Signatur: Anonym

This entry was posted in Roliga and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>