Det är ju 50% chans att få ett ja..?

Raggmail: “Hej ****.

Jag heter **** och är 22 år gammal och har nu under en längre tid haft en fantasi om att bli dominerad och förnedrad av de motsatta könet.
jag gillar fantasin att bli förnedrad för att ha en för liten kuk som inte duger åt henne. att bli jämförd med andra och förnedrad och dominerad på lite olika sätt och vis.
Jag gillar att rollspela och söker någon dominant tjej som skulle vilja rollspela med mig över msn men även utbyta fantasier,bilder ect så får man se vad framtiden säger. Om de ligger i bådas intresse så vore det inte omöjligt att träffas och leva ut de fantasier och rollspel vi tidigare pratat om över msn och kanske i telefon? det får tiden avgöra.
Jag hoppas att de ligger i ditt intresse att förnedra mig för bland annat min lilla kuk och göra de klart för mig hur patetisk och värdelös jag är.
vore väldigt roligt att få prata mer med dig om detta och hoppas verkligen att du är intresserad.

*ag har ännu inte blivit riktigt hemma här på DS men de kommer väl med tiden får jag hoppas. Jag har ingen bild men kan skicka en över msn om så krävs, har även webbkamera.
Hör av dig så fort du kan, vore även läckert om du kunde skriva några förnedrande kommentarer till mina bilder i mitt galleri.
om du vill kan du adda mig på msn nu på en gång om du så vill.

Kramar / ****”

Svar: -

Jag säger då det…. jag har fått detta mailet EXAKT cirka 5 gånger med jämna mellanrum. Hur många fler än jag har fått det?

Signatur: Electa

Fler raggmail från samma signatur:

This entry was posted in Snusk and tagged . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

5 Comments

 1. Posted April 20, 2010 at 11:47 am | Permalink

  Ojojoj, den där har jag fått vid ett tillfälle. På QX om jag inte minns fel, pinsamt.

 2. K-SATANAS
  Posted April 21, 2010 at 1:06 pm | Permalink

  Fan …ge en order ” skär av kuken”.

 3. Katta
  Posted April 25, 2010 at 3:54 pm | Permalink

  Jag med…jäkla tönt.

 4. Adolf
  Posted June 22, 2010 at 5:30 pm | Permalink

  Kommentaren är roligare än mailet: “jag har fått detta mailet EXAKT cirka 5 gånger”… Det är viktigt att sätta rätt ord i rätt ordning.

 5. sly
  Posted June 22, 2010 at 5:40 pm | Permalink

  Svarade du inte?

  Svar: “Du är inte ens värd tiden det tog att läsa detta mail”

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>